Kimért parfüm online rendelése - Kimért Parfüm Webáruház, az ANSA parfümök kizárólagos forgalmazója

100 ml-es retro parfümös üveg, rózsaszín
100 ml-es retro parfümös üveg (rózsaszín)
7 490 Ft

100 ml-es retro parfümös üveg (rózsaszín)

100 ml-es retro parfümös üveg, rózsaszín
100 ml-es retro parfümös üveg, rózsaszín

Egyedi megjelenésű, a retro  korszakot megidéző oldal pumpás parfümös üveg. Ezen parfümös üveg használatával igazi hölgynek érezhetjük magunkat, az eleganciát és a nőisséget testesíti meg.

Raktáron
7 490 Ft
Részletek

100 ml-es retro parfümös üveg jellemzői

 

  • 100 ml-es
  • rózsaszínű
  • anyaga üveg
  • újratölthető parfümös üveg
  • doboz nélkül

 

A csalódások elkerülése végett tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a „Retro” parfümös üveg  csak otthoni használatra javasolt.  Ennek oka, hogy a „pumpálás” során kialakuló vákum a szórófej tetején lévő pici furaton keresztül távozik, így viszont oldalra döntve az üvegből a lélegző furaton parfümünk csöpögni fog. Ebből adódóan megtöltött állapotban nem javasolt -esetleg kellő odafigyeléssel- pl. utazó táskában szállítani, mert az csak kellemetlenséget okozna.

 

Mivel színezett üvegről van szó, ezért az első kifújáskor ellenőrizze, hogy az Ön által használt parfüm nem oldotta-e fel a színt. Nem volt még ezzel soha probléma, de színezett üvegeknél ezt javasoljuk, mert éretelmszerűen nem tudonuk minden üveget tesztelni, így felelősséget sem tudunk emiatt vállalni. 

Eddig egy alkalommal találkoztunk ezzel a problémával, érhetetlenül az üveget belül is színezte a gyártó. Azt a problémás parfümös üveget ki sem tettük a kínálatunkba.

 


Lepje meg szeretteit parfümökkel. A Férfi Parfüm és Női Parfümök megtalálhatóak:

                                                               

 

Adatok
Cikkszám
pa12
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
K. Andrea
2019.07.26
Ez a retro parfümös üveg számomra az eleganciát testesíti meg. A webáruházban vásárolt kimért parfümöt ebben az üvegben használom mindig otthon.
Hasonló termékek