ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök online rendelése. ANSA PARFÜM

ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm
ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm
7 790 Ft
ÚJ

ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm

ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm
ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm
ANSA TRAVEL EDP férfi parfüm

Egységár 50 ml-s kiszerelés tekintetében:  156 Ft/ml

Az ANSA újabb férfi illatát szeretnénk bemutatni, ami az ANSA TRAVEL parfüm. A TRAVEL egy olyan illat, mely ötvözi az édeskés kókuszos vaníliás illatot és a citrusosságot.

Raktáron
7 790 Ft
Részletek

Az ANSA TRAVEL parfümmel kapcsolatban sokat gondolkoztunk, hogy legyen-e kifejezetten erős édes illat, vagy inkább citrusos illat, de végül úgy döntöttünk, hogy miért ne lehetne egy olyan illatot kínálni, ami édeskés, de ugyanakkor citrusosságot is ad.

 

Ezen vonalon haladva került a kínálatunkba az ANSA TRAVEL férfi parfüm, melynek neve TRAVEL, vagyis utazás, tehát utazás az édes és a citrosus illatok világába, mindezt egy parfümben.

 

Az ANSA TRAVEL egy olyan férfi parfüm, amiben a fiatalok korosztályától kezdve, az idősebb férfiak korosztályáig mindenki megtalálhatja magának azt az illatot, melyet hosszú távon szeretni fog.

 

Az ANSA TRAVEL parfüm ötvözi nekünk a bergamott, a tonkabab és az édeskés vaníliás kókuszos illatok finom aromáját úgy, hogy az illatok összeolvadva egy hihetetlenül kellemes illatot alkotnak.  

 

Akik szeretik az édeskés, enyhén citrusos illatokat, ők ne keressenek tovább, mert az ANSA TRAVEL illatvilága mindezt megadhatja számukra.

 

Parfüm minőség: EDP

 

Gyártási szám: 00000-198

 

Az Általános Szerződési Feltételekben felhívjuk a figyelmet, hogy jelen termékkörre a visszavásárlási garancia, elállási jog nem érvényesíthető! Rendelésekor ezt kérjük vegye figyelembe, rendelése leadása előtt az ÁSZF elolvasásával részletesen tájékozódjon.

Adatok
Cikkszám
ANSA-106
Vélemények
Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Mèszáros Tamás
2023.01.10
Gratulálunk ez egy jó illat.