TOP termékek

Fogyasztó Barát

            Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

A megrendelt termékeket az ExpressOne futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

Szállítási költség !

A szállítási költség

utánvét esetén 1490 Ft/csomag, bankkártyás fizetés és banki átutalás esetén 1290 Ft/csomag

A megrendelt termékeket átlagosan 3 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz!

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Kedvelt oldalak

 

Gyermekkel vagyok - Gyerekdalok, mondókák, versek, mese

 

Kreatív Termékek Webáruház

 

Weboldalra Fel! - Weboldal, webáruház készítés, keresőoptimalizálás, Google Ads hirdetés

+36-20/482-3019 | bolt[kukac]kimertparfumbolt.hu

Gyakran ismétlődő kérdések a kimért parfümről, vásárlásról

A Kimért Parfüm alkohol tartalma

A Kimért Parfüm 75%-os alkohol tartalommal rendelkezik.

 

Milyen kiszerelésben, milyen csomagolási formában kerül szállításra a Kimért Parfüm?

30 ml-és 50 ml-es kiszerelésben érhetőek el a kimért parfümök, melyek úgynevezett univerzális újratölthető pumpás -szórófejes- üvegben kerülnek értékesítésre, mint ahogyan az az adott termékképen is látható, és nem az eredeti díszes csomagolásban tekintve, hogy alternatív illatok, kimért parfümök.

A parfümöknek dobozos csomagolása nincs!

Mit jelenet az „alternatív illata” kifejezés?

Az alternatív illat a megjelölt parfümökhöz való hasonlítását jelöli, így az érdeklődő könnyebben el tudja helyezni, hogy melyik kódszám, melyik illathoz tartozik, melyik illat alternatívája.

 

Tartósak-e a Kimért Parfümök illatai?

Kb. 4-5 órára tehető az illat tartóssága bőrre fújva, ami lehet hosszabb, rövidebb idő is, ez függ az adott illat dominanciájától, és a használattól is (pl. ruházatra, hajra, vagy bőrre permetezzük-e, sportoláskor, fizikai munka, vagy irodai munka során alkalmazzuk-e). Ruházaton az illat lényegesen tovább tart.

A leírt tartósság azonban  már nem vontkozik a saját, ANSA parfümökre, ugyanis ezek a parfümök már lényegesen tovább tartanak. Az ANSA parfümök között a dominánsabb illatok bőrön akár 8-10 órán át is érezhetőek.     

 

Az általunk forgalmazott Kimért Parfüm EDT vagy EDP?

Kimért parfümjeink tekintetében, ha ragaszkodunk az EDT vagy EDP besorolásokhoz, akkor parfümjeink az EDT minségnek felelnek meg. 

Az ANSA parfümjeink EDT-ként kerültek engedélyeztetésre, de a dominánsabb illatok a tartósságuk okán felveszik a versenyt az EDP  minőséggel.

Miért nincs nagy különbség a Kimért Parfümök áraiban?

Webáruházunk alapvetően nem tesz különbséget kelendőbb, „felkapottabb” illatok és kevésbé ismert illatok között, a bekerülési költségek alapján határozzuk meg az árkat és nem egy adott illat népszerűsége alapján.  

Árainkat úgy állítottuk be, hogy mindenki számára bármelyik illat hasonlóan kedvező feltételekkel legyen elérhető, illetve arra is figyelemmel vagyunk, hogy a kedves vásárlóinkat postai költség is terheli.

Ezen elhatározásunkon később sem kívánunk változtatni. Bízunk abban, hogy a beszállítónk továbbra is partner lesz ebben, és ha a későbbiekben emelkednek is az árak, mert sajnos manapság ez sok esetben elkerülhetetlen,  akkor is olyan feltételeket tudunk biztosítani, ami vásárlóink számára továbbra is kedvező marad.

 

Miért kapható kedvező áron a Kimért Parfüm ?

A kimért parfümök alternatív illatok, továbbá nagy mennyiségben, kiszerelésben kerülnek beszerzésre, ami az árainkat kedvezőbbé teszi.  Kedvezően befolyásolja továbbá árainkat a fentiekben már megjelölt kiszerelési és csomagolási forma is.

Két példával szeretnénk szemléltetni, hogy a csomagolási forma milyen jelentős mértékben befolyásolja az árakat, holott a tartalom, tehát a benne lévő parfümök nem változnak.  

 

  1.  Az áruházunkban ezen a linken: https://kimertparfumbolt.hu/spd/pa12/100-ml-es-retro-parfumos-uveg-rozsaszin elérhető 100 ml-es parfümös üveg 7.490 Ft-ba kerül (bejegyzés idejekor, ami változhat) , és  ha megtöltjük az általunk forgalmazott bármelyik parfümmel, akkor már hozzávetőlegesen egy 10.000 Ft-os tételről beszélhetnénk.
  2. Az áruházunkban ezen a linken:  https://kimertparfumbolt.hu/spd/pa1/20-ml-es-Cseppentos-parfumos-uveg  elérhető 20 ml-es parfümös üveg 7.800 Ft-ba kerül (bejegyzés idejekor, ami változhat), és ha megtöltjük az általunk forgalmazott bármelyik parfümmel, akkor már ismét egy közel  8.700 Ft-os tételről beszélhetnénk. Ez utóbbi esetben látható, hogy csak 20 ml parfümöt kapna a vevő.

Egyik esetben sincs díszes csomagolás, ami minden bizonnyal tovább növelné az árakat.    

 

A példák alapján jól látható, hogy a csomagolási forma jelentősen befolyásolja a parfümök árait, ezért is döntöttünk a lényegesen olcsóbb, univerzális pumpás üvegekben történő forgalmazás mellett, hiszen tartjuk, és tartani fogjuk magunkat ahhoz, hogy „Legyen Öné a luxus megfizethető áron!”.

Van-e visszavásárlási garancia a kimért parfümre?

 

Nincs. Ennek oka, hogy a kimért parfüm egy olyan üvegbe kerül elhelyezésre, melynek pumpa része levehető, tehát annak tartalmával a vásárló érintkezhet, vagy bármit tehet. Erre tekintettel egészségügyi, illetve higiéniai okok miatt a kimért parfümre visszavásárlási garancia nincs, az nem küldhető vissza! Ez az Általános Szerződési Feltételekben is szerepel, melynek elfogadása nélkül a rendelés le sem adható.

Ugyan a marketing szempontból kínálhatnánk úgy a terméket, hogy van rá visszavásárlási garancia, azonban mi az ide vonatkozó jogszabályt tartjuk fontosnak. Ön sem örülne annak, hogy egy olyan parfümöt kapna meg, amely már más vásárló birtokában volt korábban, annak tartalmával érintkezhetett.

 

Meddig lehet jelezni, ha még sem kérem a megrendelt terméket

A rendelés leadásakor automatikus visszaigazoló e-mailt kap a vevő, majd azt követően mikor a futár részére a küldemény átadásra került. A két email között a rendelést még tudjuk törölni viszont, amikor a termékek már úton vannak, akkor nem. Ez esetben, ha a küldeményt a  vevő nem veszi át, az átvételt megtagadja, abban az esetben élhetünk azon jogunkkal, hogy az oda-vissza postázási költség megtérítését jogi úton rendezzük. Az említett két e-mail küldése között a weboldalunkon megjelölt telefonszámon, vagy e-mail címünkön is tudjuk fogadni a rendelés törlését. 

Úgy gondoljuk, hogy értelmes, felnőtt emberek el tudják dönteni, hogy egy adott termékre szükségük van-e, és nem a rendelést követően 1-2 nappal, a kézbesítéskor kell azon gondolkodnia, hogy miért is rendelt.

 

Rendelhetek-e a későbbiekben, ha korábban megtagadtam az átvételt

A válasz egyszerű, NEM!

Amennyiben Ön korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át, vagy a termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza, vagy épp rossz elérhetőséget adott meg, abban az esetben a későbbiekben már nem fogjuk koszolgálni. Rendszerünk hiába is fogadná a rendelését, nem fugjuk az ilyen rendelőknek a csomagot kiküldeni és arról külön értesítést már nem is küldünk!

Minden olyan személyt kitiltunk a webáruházból, aki cégünknek kárt okoz!

Időnket és energiánkat nem a felelőtlen, hanem a becsületes vásárlóinkra kívánjuk fordítani!

Őszintén szólva nem sokra tartunk egy olyan személyt, aki az egyik napon rendel, majd mikor 1-2 napon belül már keresi is a kézbesítő futár, akkor közli, hogy neki mégsem kell a termék. Persze az ilyen ember még arra sem méltatja magát, hogy egy költség nélkül küldhető emailt küldjön arról, hogy ne postázzunk neki, vagy elnézést nem tudtam átvenni a küldeményt. Ez alapvető intelligencia lenne, de egyesekből ez sajnos hiányzik.

Lehet, hogy vannak webáruházak, akik később is kiszolgálnak ilyen személyeket, de nekünk nincs rájuk szükségünk!  Még akkor sem látjuk szívesen az ilyen "vásárlókat", ha banki átutalással, vagy bakkártyás fizetéssel rendelne később. 

Egyes esetekben azért tettünk kivételt, mert nem várt problémák sajnos bekövetkezhetnek. Ezen eseteknél a vásárlók ezt jelezték felénk és mi meg is értettük őket úgy, hogy természetesen nem kellett részletezniük a probléma okát, mert az nem tarozik ránk. 

Megjegyzés: Az említett csomagátvétel megtagadása esetén, cégünk a károkozás miatt hivatalos úton káreljárást kezdeményezhet.

További kérdéseikre a weboldalunkon megjelölt telefonszámon, vagy e-mail címünkön keresztül is készséggel adunk választ.

Kimért Parfüm Webáruház

Üzemeltető:

Sebestyén Attila e.v.

Levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Selyem utca 35.

Elérhetőségek:

Email: bolt[kukac]kimertparfumbolt.hu

Telefon: +36-20/482-3019

 

Kimért Parfüm és Szépségápolás Webáruháza