Gyakran ismétlődő kérdések a kimért parfümről, vásárlásról

Kimért Parfüm Webáruház

<< Webáruházunk Főoldala >>

"A Kimért Parfümök és Natúrkozmetikumok Webáruháza"

Gyakran ismétlődő kérdések

A Kimért Parfüm alkohol tartalma

A Kimért Parfüm 75%-os alkohol tartalommal rendelkezik.

 

Milyen kiszerelésben, milyen csomagolási formában kerülnek szállításra a Kimért Parfümök?

30 ml-és 50 ml-es kiszerelésben érhetőek el a kimért parfümök, melyek úgynevezett univerzális újratölthető pumpás -szórófejes- üvegben kerülnek értékesítésre, mintahogyan a képeken és a termékleírásban is megjelölésre kerültek, és nem az eredeti díszes csomagolásban tekintve, hogy alternatív illatok.  

 

Mit jelenet az „alternatív illata” kifejezés?

Az alternatív illat a megjelölt parfümökhöz való hasonlítását jelöli, így az érdeklődő könnyebben el tudja helyezni, hogy melyik kódszám, melyik illathoz tartozik, melyik illat alternatívája.

 

Tartósak-e a Kimért Parfümök illatai?

Kb. 5 órára tehető az illat tartóssága, ami lehet hosszabb, rövidebb idő is, ez függ az adott illat dominanciájától, és a használattól is (pl. ruházatra, hajra, vagy bőrre permetezzük-e, sportoláskor, fizikai munka, vagy irodai munka során alkalmazzuk-e).

Ruházatra fújva a dominánsabb illatok akár 1-2 nap elteltével is érezhetőek.

 

Az általunk forgalmazott Kimért Parfüm EDT vagy EDP?

Kimért parfümjeink „Concentrated Parfume”. Ha ragaszkodunk az EDT vagy EDP besorolásokhoz, akkor parfümjeinket a tartósságuk okán a kettő közé helyeznénk el, ugyanakkor nem csak saját, hanem vevői tapasztalatok szerint is a dominánsabb illatok az EDP változatokkal is felveszik a versenyt. 

 

Miért nincs különbség a Kimért Parfümök áraiban?

Webáruházunk nem tesz különbséget kelendőbb, „felkapottabb” illatok és kevésbé ismert illatok között.

Árainkat úgy állítottuk be, hogy mindenki számára bármelyik illat ugyanazon kedvező feltételekkel legyen elérhető, illetve arra is figyelemmel vagyunk, hogy a kedves vásárlóinkat postai költség is terheli.

Ezen elhatározásunkon később sem kívánunk változtatni. Bízunk abban, hogy a beszállítónk továbbra is partner lesz ebben, és ha a későbbiekben emelkednek is az árak, mert sajnos manapság ez sok esetben elkerülhetetlen,  akkor is olyan feltételeket tudunk biztosítani, ami vásárlóink számára továbbra is kedvező marad.

 

Miért kapható kedvező áron a Kimért Parfüm ?

A kimért parfümök alternatív illatok, továbbá nagy mennyiségben, kiszerelésben kerülnek beszerzésre, ami az árainkat kedvezőbbé teszi.  Kedvezően befolyásolja továbbá árainkat a fentiekben már megjelölt kiszerelési és csomagolási forma is.

Két példával szeretnénk szemléltetni, hogy a csomagolási forma milyen jelentős mértékben befolyásolja az árakat, holott a tartalom, tehát a benne lévő parfümök nem változnak.  

 

  1.  Az áruházunkban ezen a linken: https://kimertparfumbolt.hu/spd/pa12/100-ml-es-retro-parfumos-uveg-rozsaszin elérhető 100 ml-es parfümös üveg 6.990 Ft-ba kerül (bejegyzés idejekor, ami változhat) , és  ha megtöltjük az általunk forgalmazott bármelyik parfümmel, akkor már hozzávetőlegesen egy 10.000 Ft-os tételről beszélhetnénk.
  2. Az áruházunkban ezen a linken:  https://kimertparfumbolt.hu/spd/pa1/20-ml-es-Cseppentos-parfumos-uveg  elérhető 20 ml-es parfümös üveg 7.800 Ft-ba kerül (bejegyzés idejekor, ami változhat), és ha megtöltjük az általunk forgalmazott bármelyik parfümmel, akkor már ismét egy közel  8.600 Ft-os tételről beszélhetnénk. Ez utóbbi esetben látható, hogy csak 20 ml parfümöt kapna a vevő.

 

Egyik esetben sincs díszes csomagolás, ami minden bizonnyal tovább növelné az árakat.    

 

A példák alapján jól látható, hogy a csomagolási forma jelentősen befolyásolja a parfümök árait, ezért is döntöttünk a lényegesen olcsóbb, univerzális pumpás üvegekben történő forgalmazás mellett, hiszen tartjuk, és tartani fogjuk magunkat ahhoz, hogy „Legyen Öné a luxus megfizethető áron!”.

 

Meddig lehet jelezni, ha még sem kérem a megrendelt terméket

A rendelés leadásakor automatikus visszaigazoló e-mailt kap a vevő, majd azt követően mikor a futár részére a küldemény átadásra került. A két email között a rendelést még tudjuk törölni viszont, amikor a termékek már úton vannak, akkor nem. Ez esetben, ha a küldeményt a  vevő nem veszi át, az átvételt megtagadja, abban az esetben élünk azon jogunkkal, hogy az oda-vissza postázási költség megtérítését jogi úton rendezzük. Az említett két e-mail küldése között a weboldalunkon megjelölt telefonszámon, vagy e-mail címünkön is tudjuk fogadni a rendelés törlését. 

Úgy gondoljuk, hogy értelmes, felnőtt emberek el tudják dönteni, hogy egy adott termékre szükségük van-e, és nem a rendelést követően 1-2 nappal, a kézbesítéskor kell azon gondolkodnia, hogy miért is rendelt.

 

Rendelhetek-e a későbbiekben, ha korábban megtagadtam az átvételt

A válasz egyszerű, NEM!

Amennyiben Ön korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át, vagy a termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza, abban az esetben a későbbiekben már nem fogjuk koszolgálni. Rendszerünk hiába is fogadná a rendelését, nem fugjuk az ilyen rendelőknek a csomagot kiküldeni!

Minden olyan személyt kitiltunk a webáruházból, aki cégünknek kárt okoz!

Időnket és energiánkat nem a felelőtlen, hanem a becsületes vásárlóinkra kívánjuk fordítani!

Megjegyzés: Az említett csomagátvétel megtagadása esetén, cégünk a károkozás miatt hivatalos úton káreljárást kezdeményezhet.

További kérdéseikre a weboldalunkon megjelölt telefonszámon, vagy e-mail címünkön keresztül is készséggel adunk választ.

Kimért Parfüm Webáruház

Üzemeltető:

Sebestyén Attila ev.

Levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Selyem utca 35.

Elérhetőségek:

Email: bolt@kimertparfumbolt.hu

Telefon: +36-20/482-3019

 

Kimért Parfüm és Szépségápolás Webáruháza