Kimért parfüm, feromon parfüm online - Kimért Parfüm Webáruház, az ANSA parfümök kizárólagos forgalmazója

PheroFem EDP feromon női parfüm

A PheroFem feromon női parfüm magas minőségű, szintetikus emberi feromont tartalmaz, koncentrált kiszerelésben, melyből már egy-két fújás is elegendő az afrodiziákum hatáshoz.

Nincs raktáron
4 300 Ft
Részletek

A feromonok illatmentesek, ezért a férfiak akaratlanul is vonzónak, kívánatosnak tarthatják.

 

A PheroFem női feromon parfümöt egy kellemes, nőies illattal kombinálták, hogy még jobban növeljék az Ön erotikus és magabiztos kisugárzását.  

 

A különleges feromonos illat a képen látható női felsőtest formáló parfümös üvegben került elhelyezésre gyárilag, ami ajándékként, vagy akár a lakás díszeként is tökéletes lehet.

 

Ez a feromon női parfüm kellemesen izgató hatású illattal készült és rendkívül magas dózisban tartalmaz feromonokat, melyek a hozzértők szerint tudat alatt hatnak a szagláson keresztül, és magukhoz vonzhatják az ellenkező nemet.

 

A feromonos parfümöt használva hatásosasbb lehet a csábítás, bár mi azt valljuk, hogy egy tökéletesen kiválasztott illat a feromonnal nem rendelkező parfümök köréből épp úgy felhívja ránk a figyelmet, mintha feromonos parfümöt használnánk. 

 

A feromon hatás mindenkiben ott van, ez a feromos parfüm csak fokozhatja annak erősségét. 

 

Azt viszont hozzátesszük, hogy senki ne gondolja azt, hogy egy feromonos parfüm használatával bármit és bárkit elérhet. Nyilván önbizalmat ad, sokak szerint nagyobb vonzerőt, figyelem felkeltést, de csak bizonyos keretek között.   

 

PheroFem EDT feromon női parfüm jellemzői

  • kiszerelés: 15 ml
  • praktikus, szórófejes üvegcsében
  • egyedi megjelenés
  • száraz, hűvös helyen tárolandó
  • a férfiakban erotikus vágyat ébreszthet
  • egyszerűen a figyelem középpontjába kerülhet
  • magabiztosságot, erőteljesen meggyőző kisugárzása erősödhet, ezáltal magabiztosabb lehet

 

Feromon parfüm használata

 

Egészen kis mennyiséget is elegendő felvinni belőle a nyak, csukló környékére a kellő hatás elérése érdekében.

 

A feromonos parfümök nem azonosak az általunk forgalmazott kimért parfümökkel, mivel ezen parfümöknél nem az illat varázsa a fő cél. 

 

A feromonos parfümök nem kimért változatban kerülnek forgalmazásra, hanem azon dobozban, gyári csomagolásban vannak olyan formában, mint ahogyan a termékképeken szerepel.

 


 

Tekintse meg további parfüm kínálatunkat, ha Önnek már megvan a kellő vonzereje, de egy igazán csábítő nőies illatot szeretne viselni kedvező áron.

 

A női kimért parfümök elérhetőek:

 

Adatok
Cikkszám
FR03
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek