Kimért parfüm, feromon parfüm online - Kimért Parfüm Webáruház, az ANSA parfümök kizárólagos forgalmazója

PheroMen EDT feromon férfi parfüm
PheroMen EDT feromon férfi parfüm
3 950 Ft

PheroMen EDT feromon férfi parfüm

A PheroMen feromon férfi parfüm magas minőségű, szintetikus emberi feromont tartalmaz, koncentrált kiszerelésben, melyből már egy-két fújás is elegendő az afrodiziákum hatáshoz.

Raktáron
3 950 Ft
Részletek

A feromonok illatmentesek, ezért a nők akaratlanul is vonzónak, kívánatosnak tarthatják.

 

A PheroMen férfi feromon parfümöt egy kellemes, férfias illattal kombinálták, hogy még jobban növeljék az Ön erotikus és magabiztos kisugárzását.  

 

A különleges feromonos illat a képen látható férfi felsőtest formájú parfümös üvegben került elhelyezésre gyárilag, ami ajándékként, vagy akár a lakás díszeként is tökéletes lehet.

 

Ez a feromonos parfüm kellemesen izgató hatású illattal készült és rendkívül magas dózisban tartalmaz feromonokat, melyek a hozzértők szerint tudat alatt hatnak a szagláson keresztül, és magukhoz vonzhatják az ellenkező nemet.

 

A feromonos parfümöt használva hatásosasbb lehet a csábítás, bár mi azt valljuk, hogy egy tökéletesen kiválasztott illat a feromonnal nem rendelkező parfümök köréből épp úgy felhívja ránk a figyelmet, mintha feromonos parfümöt használnánk. 

 

A feromon hatás mindenkiben ott van, ez a feromos parfüm csak fokozhatja annak erősségét. 

 

Azt viszont hozzátesszük, hogy senki ne gondolja azt, hogy egy feromonos parfüm használatával bármit és bárkit elérhet. Nyilván önbizalmat ad, sokak szerint nagyobb vonzerőt, figyelem felkeltést, de csak bizonyos keretek között.   

 

PheroMen EDT feromon férfi parfüm jellemzői

 

  • Fermonos férfi parfüm kiszerelése: 15 ml
  • praktikus, szórófejes üvegcsében
  • egyedi megjelenés
  • száraz, hűvös helyen tárolandó
  • egyszerűen a figyelem középpontjába kerülhet, akár a nők karjaiba
  • magabiztos, vonzó kisugárzása erősödhet

 

Feromon parfüm használata

 

Egészen kis mennyiséget is elegendő felvinni belőle a nyak, csukló környékére a kellő hatás elérése érdekében.

 

A feromonos parfümök nem azonosak az általunk forgalmazott kimért parfümökkel, mivel ezen parfümöknél nem az illat varázsa a fő cél. 

 

A feromonos parfümök nem kimért változatban kerülnek forgalmazásra, hanem azon dobozban, gyári csomagolásban vannak olyan formában, mint ahogyan a termékképeken szerepel.

 


 

Tekintse meg további parfüm kínálatunkat, ha Önnek már megvan a kellő vonzereje, de egy igazán férfias illatot szeretne viselni kedvező áron.

 

A férfi kimért parfümök elérhetőek:

 

Adatok
Cikkszám
FR02
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek