TOP termékek

Fogyasztó Barát

            Fogyasztó Barát

Házhozszállítás

A megrendelt termékeket a Royal Sprint futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

Szállítási költség !

A szállítási költség

990 Ft/csomag

A megrendelt termékeket átlagosan 3 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz!

Facebook oldalunk

Facebook oldalunk

Kedvelt oldalak

 

Gyermekkel vagyok - Gyerekdalok, mondókák, versek, mese

 

Weboldalra Fel! - Weboldal, webáruház készítés, keresőoptimalizálás, Google Ads hirdetés

+36-20/482-3019 | bolt[kukac]kimertparfumbolt.hu

Kimért Parfümökről, Natúrkozmetikumok, amit célunkról, termékeinkről tudni érdemes

Parfümöket választani az egyik legfontosabb kérdés a nők számára. Az illat választása tükrözi a női karaktert, mivel a parfümök olyanok, mint a nő aláírásai. A Kimért Parfümök olyan megfizethető árú termékek, amiket ismert parfümmárkák alternatíváiként lehetne jellemezni. Kimért parfümökkel olyan illatokat viselhetünk magunkon a mindennapokban, melyekről korábban csak álmodozhattunk, vagy egyszerűen túl nagy összeget kellett volna kifizetni azért, hogy egy parfümöt teszteljünk, és talán egy-két hét után ismertük volna fel, hogy az adott illat nem is a mi világunk.

 

Parfümöknél az illat választását sok minden befolyásolja, mint például az, hogy milyen napszakban, milyen alkalomból, hol használja azt viselője. A parfümöt a férfiak is sok esetben a csábítás fegyvereként vetik be. Egy jó illat fontos előny lehet minden körülmények között.

 

Kimért parfümjeinkkel tehát mind két nemnek kedvezünk, Hölgyek és Urak egyaránt válogathatnak kínálatunkban.

 

Cégünk készen áll arra, hogy olyan parfümöket kínáljon, melyek megfelelnek vásárlóink elvárásainak és igényeinek. A fő cél az, hogy olyan kimért parfümöket forgalmazzunk, amelyek hétköznapi használatra minden ember számára elérhető legyenek.

Vásárlóink a legismertebb parfümmárkák alternatív illatai közül válogathatnak kedvükre.

Webáruházunk nem tesz különbséget kelendőbb, „felkapottabb” illatok és kevésbé ismert illatok között.

Árainkat úgy állítottuk be, hogy mindenki számára bármelyik illat ugyanazon kedvező feltételekkel legyen elérhető, illetve arra is figyelemmel vagyunk, hogy a kedves vásárlóinkat postai költség is terheli.

Ezen elhatározásunkon később sem kívánunk változtatni. Bízunk abban, hogy a beszállítónk továbbra is partner lesz ebben, és ha a későbbiekben emelkednek is az árak, mert sajnos manapság ez sok esetben elkerülhetetlen,  akkor is olyan feltételeket tudunk biztosítani, ami vásárlóink számára továbbra is kedvező marad. Ezen elhatározásunkat jól tükrözi az új márkánk, az ANSA parfüm bevezetése is, mivel minimális áremelkedéssel vezettünk be jobb minőségű parfümöket. 

 

Facebook oldalunk https://www.facebook.com/kimertparfumbolt/ ParfümMánia elnevezését a korábban Debrecen városban lévő üzletünkről kapta, amit jelenleg már nem működtetünk, de előfordulhat, hogy a korábban feltöltött képeken az üzlet címe még szerepel.

Vevőinket jelenleg webáruházas értékesítési formában szolgáljuk ki, ugyanolyan kedvező feltételekkel, mint a korábbi üzletünkben és így Magyarország egész területére tudjuk biztosítani a kiszállítást.

Webáruházunk főoldala a https://kimertparfumbolt.hu/ oldalon érhető el.

 

Kimért Parfümök, ha kedvező áron szeretne luxus illatokat viselni, és ha elege van már a megfizethetetlen parfüm árakból.

 

Natúrkozmetikumok

 

Termékkörünket vásárlóink kérésére natúrkozmetikumokra is kibővítettük. A parfümök mellett vásárlóink arcápolási, testápolási, kézápolási és hajápolási termékek között is válogathatnak.

 

Natúrkozmetikumaink között jelenleg Bielenda, Dr. Organic, Dr. Konopka’s, Neobio, Lift 4 Skin, Natura Siberica, Logona, Organic Shop, Planeta Organica, Oma Gertrude márkák szerepelnek.

 

Natúrkozmetikumokkal kezelhetjük arcunkat, ráncainkat, végtagjainkat, hajunkat.

 

Webáruházunkban az arcápoláshoz, testápoláshoz, kézápoláshoz, hajápoláshoz is találhat terméket. Ezen termékek közé sorolnánk a képműves szappanokat is, melyekkel kapcsolatban számos fogyasztó szintén csak pozitív visszajelzést adott.

 

Fontosnak tartottuk, hogy a natúrkozmetikumok körében olyan termékek legyenek, melyek a tökéletesen gyönyörű megjelenést, a természetes szépséget tudják kezelni, vagy szinten tartani.

 

Soha ne feledjük, hogy a természetes szépség az, ami mindenkiben megvan, és azt megfelelő termékekkel sokáig megőrizhetjük.

 

Legyen Öné a luxus megfizethető áron!

 


Lepje meg szeretteit is parfümökkel. A férfi parfümök és női parfümök megtalálhatóak

 


Natúrkozmetikumokkal a természetes szépségért

Ismerje meg natúrkozmetikumainkat is, forgalmazott márkákat bővebben, a natúrkozmetikumok kategóriában

Natúrkozmetikumok