ANSA kimért parfüm és ANSA saját márkás egyedi illatú parfümök online rendelése. ANSA PARFÜM

Átlagos értékelés:
4.6 (9 vélemény)
(8)
(0)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Horváth Márk
2022.12.29
Első rendelésem volt és ma érkezett meg ! Egy Creed Aventus . Kb màr 10 orája érzem még az illatot ,Nagyon tartós és 100%- ban Creed Aventus ! ️
Kimért Parfüm Webáruház
2022.12.12
Kedves Norbert!

Köszönjük a véleményét, de mi ezzel nem tudunk egyetérteni. Először is az eredeti Aventus EDP, míg a mi termékünk EDT, tehát a két illat intenzitása teljesen más tekintve, hogy más az illataromák koncentrációja. Ez nyilván az illatfázisokban is észrevehető. Ha a mi termékünknek semmi köze nem lenne az eredeti illathoz, akkor véleményünk szerint nem vásárolnák rendszeresen, visszatérően a vásárlóink évek óta.
Véleményünk szerint Ön ismer valamit, amiről azt hiszi, hogy az, vagy olyan mint az eredeti Aventus parfüm. Miért vagyunk ezen a véleményen? Pusztán azért, mert az eredeti Creed Aventus parfümhöz viszonyítva a mi termékünknek legalább 90%-os az egyezése. Tehát az, hogy semmi köze nincs az eredeti illathoz, az nyilvánvalóan messze áll a valóságtól.
Norbert Szekely
2022.11.03
Véleményem szerint ennek nem sok köze van az eredetihez :(. Nyílván tisztában voltam vele, hogy nem lesz ugyanolyan mint az eredeti, de számomra ez nagyon messze áll tőle. Ezen felül az egy dolog, hogy számomra nem hasonlít az eredetire, de illata sem tetszik. Összességében csalódás, de ez csak az én egyéni véleményem, másnak ettől tetszhet.
Madarász József
2022.02.23
Legjobb illat a világon! És ezt az oldal nagyon is tudja hozni!! Mindenkinek kötelező darab!!
Baga Tibi
2021.08.06
Nagyon jó
Atosz
2020.10.28
Szuper jó illat+++++tartós
Kállai András
2020.03.11
Tökéletes illat , ehhez nincs mit hozzátenni . A királyok illata , illatok királya . Azt kaptam mit vártam , gyors pontos kiszállítás . Mindenkinek ajánlani tudom . Azt hiszem máskor is tőlük fogok rendelni .
Rujsz András
2019.10.03
nem véletlenül nevezik King of the Kings-nek a parfüm szakértők...!
érdemes a Kimért Parfüm Webáruházból rendelni ezt a luxusillatot,mert Amerikában is az egyik legdrágább illat!NUMBER ONE!!
Mezősi Gergő
2019.07.10
Már régóta szemezgettem a Creed Aventus illattal, de őszintén szólva nemigen tudtam volna egy ekkora összeget feláldozni pafümre. Kissé kétkedve rendeltem meg, arra gondoltam, hogy illatazonossága, tartóssága nem lesz kielégítő, azonban hatalmas pozitív csalódásban volt részem. Az illat tökéletesen azonos az eredetivel, tartóssága szintén minden várakozásomat felülmúlta.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza