Bielenda 60 + Érett Bőrre Hialuron ránctalanító krém


Bielenda 60 + Érett Bőrre Hialuron ránctalanító krém

Bielenda 60 + Érett Bőrre Hialuron ránctalanító krém

Bielenda Professzionális kezelés az érett bőrnek Hialuron Volumentria 3D krém, nappali/éjszakai 50 ml.

 

A krém egy láthatatlan hálót hoz létre a bőrön , amely maximálisan hidratálja a bőrsejteket. Csökkenti az arcon lévő és a szem körüli ráncokat, belülről feltöltve, hatékonyan késlelteti az új ráncok kialakulását, visszaállítja az érett bőr minőségét.

Serkenti az új kollagén termelését, melynek köszönhetően az arc szép kontúrja visszatér és a jellemzői láthatóan megfiatalodnak.

A bőr sima, szépen feszes és sugárzó lesz. A látványos modellező hatásokat, bizonyított ránctalanító hatékonyságát  az intelligens aktív összetevők garantálják az egyénre szabott 60 év feletti hölgyek bőre igényeinek megfelelően.

 

Bielenda 60 + Érett Bőrre Hialuron ránctalanító krém Használata:

 

Minden reggel és este finom mozdulatokkal masszírozza be az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. Szemkörnyékápolóként is használható.  

 

Bielenda termékekről

 

A Bielenda természetes kozmetikumok már 1990 óta léteznek, több mint 20 éve tárja a nők elé izgalmas és elbűvölő szépségápolási világát, megmutatva annak természetes szépségét.

 

A vásárlók növekvő elvárásait és a trendek változását figyelembe véve, a Bielenda ideálisan kapcsolja össze a gazdag növényi összetevőket a legújabb technológiai és kozmetológiai fejlesztésekkel. Ez lehetővé teszi a legmagasabb hatással rendelkező kozmetikumok gyártását, miközben megfelelnek a szigorú minőségi és biztonsági előírásoknak.

 

A Bielenda kozmetikumok hatékonyságát a Kutatóközpont figyelemmel kíséri, amely különleges, speciális termékeket állít elő fejlett formulákkal.

 

Az in vivo és az in vitro tanulmányok által támogatott kutatási folyamatokat olyan szakemberek felügyelik, akik nagy szenvedéllyel és tudással alkotnak recepteket, melyek a több ezer vásárló megelégedettségét garantálják.

 

A Bielenda kozmetikumok használatának örömét azok hatékonysága és biztonságos alkalmazása szempontjából fontosnak tartják, egzotikus illatok, érdekes színek, különleges selymes állagok társulnak a termékekhez és okoznak igazi örömet a Bilenda kozmetikumok használatával.

 

A sokéves tapasztalat és folyamatos odafigyelés a márka és a termékek állandó fejlesztésére négy alapértéket és irányt mutat a cég fejlődésében:

 

  • Természet és technológia szinergiája – szakszerűen felhasználja a növényvilág jótékony erejét – kombinálva a legújabb tudományos kozmetikai eredményekkel

 

  • Kiválasztott növényi összetevők különleges, szerzői joggal bíró kozmetikai formulákba zárva

 

  • Hatékonyság és biztonság – szigorú kutatási előírások, in vitro és in vivo tesztelések a bőrgyógyászok ellenőrzése alatt történnek

 

  • A legjobb minőség ésszerű áron!

 

 


Natúrkozmetikumokkal a természetes szépségért!

Ismerje meg további natúrkozmetikumainkat is, forgalmazott márkákat, a natúrkozmetikumok kategóriában:     


Lepje meg szeretteit parfümökkel. A további Női Parfümök és Férfi Parfüm megtalálhatóak:

                                                               

 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!